Over De Fietswacht

De Fietswacht is in 2008 gestart met het aanbieden van fietsreparatie en onderhoud op locatie. Onze werkzaamheden zijn in de loop der tijd uitgebreid met het afmonteren van fietsen, een unieke slotservice, het repareren van rolstoelen, rollators, bolderkarren en kinderwagens. Tevens verhuren en verzekeren we fietsen. Inmiddels heeft de Fietswacht zich ontwikkeld tot een begrip in Amsterdam en omgeving + Almere en omgeving.

In het kort

De Fietswacht uw mobiele fietsenmaker van Amsterdam en omgeving is een jong en dynamisch bedrijf dat in 2008 begonnen is met onder andere het aanbieden van onderhoud en reparatiewerkzaamheden op lokatie. Een monteur komt aan huis, op school, op het werk of op locatie uw fiets repareren tegen zeer scherpe tarieven. Dankzij de Fietswacht hoeft u niet meer te slepen met uw fiets naar een fietsenmaker of erger nog uw fiets achterlaten, totdat u deze op een vrije dag kunt wegbrengen voor reparatie. U belt, mailt of smst ons en binnen no time staat uw mobiele fietsenmaker voor de deur om uw fiets te repareren. Uw fiets is meestal gerepareerd, terwijl u wacht.


Wat kan De Fietswacht voor u betekenen?


Reparatie en onderhoud voor:

- Stadsfietsen (heren-, dames, en omafietsen)
- Bakfietsen
- Kinderfietsen
- ATB en racefietsen
- Elektrische fietsen
- Rolstoelen
- Rollators

* Meest voorkomende reparatie`s worden ter plekke gemaakt. Zoals een band plakken/vervangen, ketting aanspannen, verlichting maken etc.

Onderhoudsbeurt

Een onderhoudsbeurt is met andere woorden het optimaliseren van uw fiets, waardoor u weer een lange tijd zonder problemen van uw fiets kunt genieten. Dus zonder los zittende spatborden, slappe ketting, niet werkende verlichting, etc. Onderhoudsbeurt wordt ook ter plekke verricht.

Fiets afmonteren

Heeft u een nieuwe fiets gekocht? En is het als een bouwpakket geleverd? Geen enkel probleem. Een monteur komt uw fiets afmonteren.

Reparatieverzoek indienen